23/10/13

NECRONOMICÓ (EL MUSICAL)


Ens ha arribat que ara mateix a Estocolm estan representant el musical del Necronomicó (que, com tots sabreu, és el terrorific llibre imaginat per Lovecraft, capaç de fer embogir els qui el llegien). Conscients que estan jugant amb foc -i rentant-se les mans de la possibilitat que els espectadors del seu musical també puguin embogir-, els responsables de l'obra avisen els "espectadors més sensibles", al temps que anuncien descomptes pels menors de vint-i-sis anys.

La promoció descriu l'espectacle de la següent manera:

El tranquil poble de Blackwater finalment ha començat a superar els brutals assassinats sense resoldre que van sacsejar-lo fa anys. La mina de recent obertura promet un futur brillant una altra vegada. Però quan les detonacions amb prou feines acaben de començar, els miners es troben amb alguna cosa que no esperaven. Quelcom antic i inexplicable. Una cosa que hauria d'haver romàs enterrada en la foscor. 
Edward és un jove i sensible compositor, fill del propietari de la mina. Se li demana que mostri la mina a l'arqueòloga Judith i la seva filla, que desitgen analitzar les recents troballes. Tot d'una, es veuran atrapats en el profund de la muntanya. I no estaran sols. El que ha despertat a les profunditats requereix un sacrifici...

La música és cosa de Tiger Lillies i Alexander Hacke (Einstürzende Neubauten) i, com és lògic tractant-se d'un musical, té molta importància. El vídeo promocional és també prou impactant:



PG

1 comentari:

  1. Brutal el tràiler, però m'agradaria veure com aquest pàio ensangonat es fot a cantar!

    ResponElimina